Olje og gass

Vi har en stor portefølje av produkter og tjenester for topside, nedihulls- og subsea-segmentene innen olje og gass. Våre ingeniører kan designe spesialverktøy og utstyr når nødvendig, i tett samarbeid med kunden.

Opprinnelig fokuserte vi på nedihullsutstyr, hvor vi designet og produserte verktøy til drilling, coiled-tubing og wireline. Fra 2016 ble vårt nye satsningsområde innen olje- og gassektoren utvidet til å inkludere utstyr og prosjekter innen subsea og ROV-intervensjon. Våre løsninger kan skreddersys til spesifikke behov eller i henhold til kundens tegninger og spesifikasjoner, for både midlertidig og permanent installasjon.

Som en totalleverandør med flere disipliner under samme tak, blant annet engineering, fabrikasjon, sammenstilling og testing, kan vi om ønskelig ta hele prosessen fra A til Å og levere nøkkelferdige løsninger. Vi har også en portefølje av utstyr for utleie.

Gjennom årene har vi opparbeidet oss bred og vid kompetanse innen design og utvikling av produkter innen olje- og gassektoren. Denne kompetansen har vi nå tatt med oss inn i nye satsingsområder.